Maksimoi ajansäästö valmennusten organisoinnissa

Event management

Enemmän vaikuttavuutta lyhyemmässä ajassa ja pienemmillä kustannuksilla

Live-, hybridi- ja etäkoulutustapahtumien järjestäminen voi olla monimutkaista ja aikaa vievää, varsinkin jos organisaatiolla puuttuu näkymä oppimisen edistymiseen ja sen vaikuttavuuteen. Me voimme auttaa tässä. 

Fiksulla automatisoinnilla ja digitalisoinnilla, voit hallita tapahtumia vaivattomasti. Säästä aikaa ja pienennä kustannuksia samanaikaisesti, kun tarjoat saumattoman koulutustarjonnan organisaationne henkilöstön monipuolisiin koulutustarpeisiin.  Virtaviivaista prosessia ja keskity toteuttamaan vaikuttavia valmennuskokemuksia. 

ENG Vereenvoudig het proces

Yksinkertaista prosessia

Live-, hybridi- ja verkkokoulutustapahtumien organisointi ei ole koskaan ollut näin helppoa tai tehokasta. Studytuben keskitetty digitaalinen lähestymistapa varmistaa, että sinulla on aina kontrolli ja näkymä koko prosessiin, varmistaen paremmat lopputulokset. Vapauta kätesi automatisoitujen valmennuskohdistusten, muistutusten, edistymisen seurannan, päivitysten ja palautekyselyiden avulla. Pysy kontrollissa ja saavuta parempia tuloksia vaivattomasti.

ENG Update trainingen wanneer jij dat wil

Päivitä valmennustapahtumia milloin tahansa

Erottaudumme muista muun muassa tehokkaan tapahtumasuunnittelutyökalun avulla. Tämä tekee helpoksi koulutustapahtumien muokkaamisen lennosta, säästäen aikaasi. Pysy ketteränä ja tehokkaana innovatiivisen suunnittelutyökalun avulla, varmista sujuva valmennustoiminta ja maksimoi tuottavuutesi. 

Trainingen op maat

Räätälöityjä treenisessioita

Personoi valmennuskerrat varmistaaksesi opintojen nopeampi ja runsaampi läpikäynti. Kohdista opintopolkuja roolien, tiimin tai aiheiden perusteella. Kyselyistä saamillasi palautteilla ja hyödyllisellä analytiikalla voit tehostaa valmennuskertoja saadaksesi oppimisen täydellisesti samaan linjaan työntekijöittenne tarpeiden kanssa.

 

Selvitä Studytuben mahdollistama valmennusten järjestämisen ROI

ROI module (1)

Studytuben monipuoliset oppimismahdollisuudet mahdollistavat kaikki oppimisen muodot. Voimme kehittää räätälöityjä opintopolkuja sekä valmennussessioita helposti ja täten promotoida oppimista organisaatiossa.

Ronald Pruisscher

Ronald Pruisscher

HR-Manager, Aveco de Bondt

“

Organisaation tulee kehittää jatkuvasti itseään pysyäkseen ajankohtaisena ja tulevaisuuskestävänä. Fasilitoimme tätä Studytuben oppimisratkaisulla.

Danny_Buma-2

Danny Buma

Manager Learning & Development, Van Wijnen

“

Etsin oppimisalustaa, jonka avulla voin tarjota työntekijöillemme sopivat kehitysmahdollisuudet. Tärkeinä valintakriteereinä oli laaja oppimismuototarjonta, hybridioppimisen kyvykkyydet ja kyky lisätä itsetehtyä sisältöä. Studytube tarjosi kaiken tämän.

Inge Thus

Inge Thus

HRD Business Partner, Staff Capital Group

Ratkaisut

Pätevyydet

Compliance (1)

Pätevyydet

Mieluummin varman päälle. Löydä kaikki mitä tarvitset vaatimustenmukaisuuden (compliance) tehokkaaseen toteutukseen.

Työnkulun automatisointi

Automatische werkstromen (1)

Työnkulun automatisointi

Automatisoi manuaaliset ja toistuvat prosessit käden käänteessä. Säästä aikaa ja vältä virheitä vaivattomasti. 

Tiedon jakaminen

Kennisdeling en  - borging (1)

Tiedon jakaminen

Fasilitoi organisaation laajuinen nopea pääsy olennaisen tiedon pariin.

Perehdyttäminen

Onboarding (1)

Perehdyttäminen

Saata personoitujen opintopolkujen avulla uudet tulokkaat polulle kohti työtänsä ja mahdollista työnteko ylpeydellä, innolla ja tuottavalla otteella.

Henkilöstön kehittäminen

Medewerkersontwikkeling (2)

Henkilöstön kehittäminen

Anna työntekijöillesi näkymä tulevaisuuden rooleihin, taitoihin ja haluttuun tietämystasoon. Pidä henkilöstösi ajan tasalla, suuntautuneena tulevaisuuteen ja kestävästi työllistettävänä.

 

Työntekijöiden sitouttaminen

Medewerkersbetrokkenheid (1)

Työntekijöiden sitouttaminen

Anna työntekijöillesi mahdollisuus oppia milloin ja missä tahansa. Poista oppimisen esteitä ja pidä heidät motivoituneina ja sitoutuneina innostavaan oppimissisältöön.

Tapahtumien hallinta

Organiseer  trainingen (1)

Tapahtumien hallinta

Vapauta aikaasi automaattisella valmennusten kohdistamisella, muistutuksilla, edistymistä koskevilla päivityksillä ja palautekyselyillä. Saa enemmän aikaan pienemmällä vaivalla.

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Eigenaarschap  persoonlijke ontwikkeling (1)

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Tue työntekijöidesi itsevarmuutta antamalla heille mahdollisuus hallita heidän omaa kehittymistään.

Show more Show less