Jokainen ajan tasalle helposti

ENG Compliance

Automatisoi pätevyydet, minimoi riskit

70 % organisaatioista mittaa vaatimustenmukaisuuden tehokkuutta, mutta vain 33 % on varmoja, että he käyttävät oikeita mittareita. Studytuben avulla saat varmuutta optimoimalla riskinhallinnan.

Älykäs automaatio ja digitalisaatio varmistavat, että sinulla on yksi murhe vähemmän. Tee pätevyyksien hallinnasta tehokkaampaa,  tehokkaampi, vähennä riskejä ja säästä rahaa sekä aikaa.

ENG Maak compliance eenvoudig

Tee vaatimustenmukaisuus selkeäksi

 Hallitse vaatimustenmukaisuutta keskitetysti yhdessä digitaalisessa ympäristössä. Saatte henkilöstönne kanssa  selkeän näkymän pätevyyksiin. Valmennusten kohdistamisesta tulee helppoa ja varmistat työntekijöillesi heidän vastuunsa heidän vastuunsa vaatimustenmukaisuuden toteutumisesta. Selkeän pätevyysmallin avulla pysyt aina ajan tasalla lakien ja säädösten eläessä.

 

ENG Bespaar tijd en kosten

Säästä aikaa ja rahaa

Pidä kaikki ajan tasalla automaattisilla triggereillä. Työntekijöillesi kohdistetaan automaattisesti opintopolku heidän sertifikaattinsa vanhentumisen lähestyessä. Vähennä merkittävästi manuaalista työtä ja säästä aikaa keskittämällä ja digitalisoimalla hallintaa.

ENG Leren met een lach

Oppimista hymy huulilla

Innostavien valmennusten avulla muutat kehittymisen pakkopullasta nautittavaksi kokemukseksi. Optimoi oppimateriaalit työntekijöiden oppimistyylien ja tarpeiden pohjalta. Anna kaikille mahdollisuus asettaa heidän oma aikataulunsa ja tehdä oppiminen ajasta ja paikasta riippumattomaksi. Lisäämällä joustavuutta ja valinnan vapautta, parannat oppimiskokemusta.

Selvitä Studytuben mahdollistama vaatimustenmukaisuuden ROI

ROI module (1)

Ennen seurasimme manuaalisesti sitä, kellä oli mitäkin sertifikaatteja. Studytube pitää nykyään huolen siitä ja automaattisesti linkittää sertifikaatit henkilön omiin tietoihin. Tämä säästää paljon aikaa.

Danny Buma

Manager Learning & Development, Van Wijnen

“

Työntekijät työskentelevät kehittymisensä parissa innokkaasti, kiitos opintoehdotusten, jotka pohjautuvat heidän profiiliin, mieltymyksiin ja käytökseen.

Tristan Schuring

Tristan Schuring

L&D Manager, FAAC

Ratkaisut

Pätevyydet

Compliance (1)

Pätevyydet

Mieluummin varman päälle. Löydä kaikki mitä tarvitset vaatimustenmukaisuuden (compliance) tehokkaaseen toteutukseen.

Työnkulun automatisointi

Automatische werkstromen (1)

Työnkulun automatisointi

Automatisoi manuaaliset ja toistuvat prosessit käden käänteessä. Säästä aikaa ja vältä virheitä vaivattomasti. 

Tiedon jakaminen

Kennisdeling en  - borging (1)

Tiedon jakaminen

Fasilitoi organisaation laajuinen nopea pääsy olennaisen tiedon pariin.

Perehdyttäminen

Onboarding (1)

Perehdyttäminen

Saata personoitujen opintopolkujen avulla uudet tulokkaat polulle kohti työtänsä ja mahdollista työnteko ylpeydellä, innolla ja tuottavalla otteella.

Henkilöstön kehittäminen

Medewerkersontwikkeling (2)

Henkilöstön kehittäminen

Anna työntekijöillesi näkymä tulevaisuuden rooleihin, taitoihin ja haluttuun tietämystasoon. Pidä henkilöstösi ajan tasalla, suuntautuneena tulevaisuuteen ja kestävästi työllistettävänä.

Työntekijöiden sitouttaminen

Medewerkersbetrokkenheid (1)

Työntekijöiden sitouttaminen

Anna työntekijöillesi mahdollisuus oppia milloin ja missä tahansa. Poista oppimisen esteitä ja pidä heidät motivoituneina ja sitoutuneina innostavaan oppimissisältöön.

Tapahtumien hallinta

Organiseer  trainingen (1)

Tapahtumien hallinta

Vapauta aikaasi automaattisella valmennusten kohdistamisella, muistutuksilla, edistymistä koskevilla päivityksillä ja palautekyselyillä. Saa enemmän aikaan pienemmällä vaivalla.

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Eigenaarschap  persoonlijke ontwikkeling (1)

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Tue työntekijöidesi itsevarmuutta antamalla heille mahdollisuus hallita heidän omaa kehittymistään.

Show more Show less