Kaikki rakastavat kasvua

ENG - More employees actively engaged

Valmennuksia, joita kollegasi eivät voi vastustaa

Kehitä tavalla, joka sopii parhaiten sinulle ja kollegoillesi. Käytössäsi on laajin valikoima oppimismetodeja, -formaatteja ja -resursseja. Luo omia valmennusohjelmia, tuo alustalle ulkoista sisältöä ja yhdistä ulkopuolisiin kirjastoihin.

Aktivoi henkilöstöäsi 100 % enemmän ja sitouta heidät kaikki oppimaan.

 

ENG Krijg snel hogere betrokkenheid door personalisatie

Saavuta suurempi sitoutuminen personalisoinnilla

Anna työntekijöittesi valita omat valmennusohejlmansa, kohdista opintopolut automaattisesti tai saa täysi kontrolli opintojen haku- ja hyväksyntäprosessista. Valitse organisaatiollenne sopiva autonomian taso. Luo täydellinen jokaisen tarpeisiin sopiva oppimisympäristö.

ENG Onbeperkt trainingen van topkwaliteit.

Rajattomasti huippulaadukkaita valmennuksia

Valinnanvaraa riittää. Olennaisista mikro-opinnoista perinteisiin kursseihin, valitse parhaimmat kotimaiset ja ulkomaiset valmentajat. Opi missä tai milloin tahansa, on sitten kyse luokkahuone- tai verkkokoulutuksista, yksilö- tai tiimivalmennuksista. Kaikki saatavilla samalle alustalle.

ENG Zelf trainingen maken en delen in een handomdraai

Luo valmennuksia vaivattomasti tekoälyn avulla

Vie henkilöstösi polulle kohti huippuasiantuntijuutta ja auta heitä jakamaan osaamistaan muille kollegoille. Luo omia videoita ja lataa ne oppimisalustalle minuuteissa. AI-ratkaisun voimalla sisällönluontityökalu antaa sisäisille asiantuntijoillesi kyvyn luoda huippulaadukkaita verkko-oppimissisältöjä ja jakamaan siten asiantuntijuuttaan muille.

ENG Speciaal voor jou_ onze online trainingsbibliotheek. Boordevol powerskills

Academy of Brain kirjasto käytössäsi

Suomen suurimman ihmistaitovalmennustalon kirjasto käytössäsi. Laaja valikoima tulevaisuuden työelämätaitoja, joita tekoäly ei voi korvata. Saatavilla alustalle heti alustan käyttöönoton yhteydessä. 

 

Studytuben avulla perehdytämme rekrytoijamme ja vuokratyöntekijät nopeasti ja helposti. Kiitos älykkään automaation, säästämme ajassa ja kustannuksissa.

Claudia Portengen

Claudia Portengen

Program Talent Development at Adecco

Alusta innostaa työntekijöitä aidosti tarttumaan oppimiseen antamalla oppimisehdotuksia työntekijöiden profiileihin, mieltymyksiin ja käytöksiin pohjautuen. Tämä tekee oppimisesta yksilöllistä ja miellyttävää.

Tristan Schuring

Tristan Schuring

L&D Manager at FAAC

Oppimisalusta ei herää henkiin itsestään. Studytuben aktivointityökalupakin ja opastuksen avulla olemme onnistuneet erinomaisesti.

Manon van der Lely

Manon van der Lely

Manager HR Development at a.s.r.

Miten aktivoit työntekijöitäsi?

Perehdyttäminen

Onboarding (1)

Perehdyttäminen

Saata personalisoitujen opintopolkujen avulla uudet tulokkaat polulle kohti työtänsä ja mahdollista työnteko ylpeydellä, innolla ja tuottavalla otteella. 

Henkilöstön kehittäminen

Medewerkersontwikkeling (2)

Henkilöstön kehittäminen

Anna työntekijöillesi näkymä tulevaisuuden rooleihin, taitoihin ja haluttuun tietämystasoon. Pidä henkilöstösi ajan tasalla, suuntautuneena tulevaisuuteen ja kestävästi työllistettävänä.

Työntekijöiden sitouttaminen

Medewerkersbetrokkenheid (1)

Työntekijöiden sitouttaminen

Anna työntekijöillesi mahdollisuus oppia milloin ja missä tahansa. Poista oppimisen esteitä ja pidä heidät motivoituneina ja sitoutuneina innostavaan oppimissisältöön

Show more Show less

Mikä erottaa meidät muista?

  • Maksimoi ajansäästösi

    Organisoi oppiminen ja kehittyminen fiksuksi sekä tehokkaaksi oppimisalustamme avulla.

  • Vie oppiminen ja kehittäminen seuraavalle tasolle

    Hyödy raporttien arvokkaasta tiedosta ja oppimiskumppanien oppimisresursseista.