Luo yrityskohtaisia kursseja

Sisällönluontityökalullamme voit luoda helposti omaa ainutlaatuista oppimissisältöä. Kattavista perehdytysohjelmista lyhyisiin ohjevideoihin - kaikki on mahdollista.

Luo organisaatiokohtaista sisältöä

Haluatko tietää, miten vaivattomasti voit luoda verkko-opintoja? Kokeile tänään!

Luo vaivattomasti omia verkko-opintoja

Luo opintotarjoomasi vaivattomasti

Käyttäjäystävällisessä editorissamme voit tehdä kaikesta organisaatiollesi ainutlaatuisesta tiedosta kiinnostavia ja relevantteja verkko-opintoja. Voit helposti kehittää sisältöä kokonaisista perehdytysohjelmista lyhyisiin videoviesteihin.

Lue lisää verkkokoulutuskirjastoistamme

Lataa olemassa olevaa oppimissisältöä

Lataa olemassaolevaa oppimissisältöä

Onko organisaatiollasi jo omaa oppimissisältöä? Ei hätää – voit helposti lisätä kurssisi alustallemme sisällönluontityökalullamme. Järjestelmämme tukee kaikkia e-learning-standardeja, kuten SCORM:ia, LTI:tä, xAPI:a ja AICC:tä.

Järjestä talonsisäisiä tilaisuuksia

Järjestä talonsisäisiä sessioita ja tilaisuuksia

Järjestätkö säännöllisesti infotilaisuuksia, työpajoja ja/tai kokouksia? Tässä on uusi suosikkityökalusi! Sisällönluontityökalumme auttaa sinua suunnittelemaan sisäiset tapahtumasi kätevästi. Haluatko kutsua osallistujia heti, vai pitäisikö heidän ilmoittautua itse? Voit hoitaa kaiken tämän muutamalla klikkauksella.

Valjasta mikro-opintojen tehokkuus

Mikro_oppiminen_Studytube

Henkilöstösi kohtaavat säännöllisesti onnistumistaan haittaavia ongelmia. Etsiessään ratkaisuja he kuluttavat runsaasti aikaa vastausten löytämiseen, vaikka vastaukset olisivat saatavilla organisaation sisältä nopeasti omaksuttavina mikro-opintoina. Hyödynnättekö jo aktiivisesti mikro-oppimista?

E-kirja: Miten mikro-oppimisaktiviteetti luodaan?

Nämä kurssit on kehitetty sisällönluontityökalullamme

  • Coaching-taitoja kaikille

    Coaching-taitoja kaikille sukeltaa syvälle coachaamiseen ja sen hyödyntämiseen käytännössä.

  • Giving & Receiving Feedback

    The objective of feedback is to learn. Actually, instead of "feedback", we should call the activity "learning discussions".

  • Ajankäytön hallinta

    Selkeytä ja tehosta arkeasi kehittämällä ajankäytön hallinnan taitojasi. Valmentajana toimii aivotutkimuksesta väitellyt psykologi Ville Ojanen.

Asiantuntijoiden ajatukset sisällönluontityökalusta

VAIVATONTA SISÄLLÖNLUONTIA

“Studytube on käyttäjäystävillisin alusta, johon olen törmännyt. Kurssien luonti onnistuu intuitiivisesti, lopputulos on ammattimainen ja työ vaivatonta. Kymmeniä kursseja Studytubeen luoneena, voin ehdottomasti suositella!”

Iines Vuorjoki

Customer Success Manager

KAIKKI TOIMINNALLISUUDET KÄYTETTÄVISSÄ

“Olen lähes neljän vuoden ajan julkaissut kurssejani Studytubessa sisällönluontityökalun avulla. Sitä on helppo käyttää, ja pystyn tekemään valmennuksistani ammattimaisen näköisiä. Kuvat, videot, tiedostot – kaikki tarvitsemani toiminnot ovat saatavilla. Koska työkalu on niin yksinkertainen, pystyn luomaan laadukkaita kursseja käden käänteessä.”

Frank ten Voorde

Studytuben Microsoft Training -asiantuntija

INTUITIIVINEN KÄYTTÄÄ

“Sisällönluontityökalu on erittäin mukava käyttää: intuitiivinen ja helposti ymmärrettävä. Se tarjoaa monia eri tapoja esittää kurssimateriaali. Kysymysformaatteja on erilaisia, kuten aukkojen täydentäminen, monivalinta, ja niin edelleen.”

Afke Van der Horst

Studytuben kielen ja kirjoittamisen asiantuntija

KÄTEVÄ ESIKATSELU

“Sisällönluontityökalu on käyttäjäystävällinen kehitysympäristö, jossa olen luonut kurssejani jo vuosia. Oli kyse sitten teoriasta, videosta, monivalintakysymyksestä tai vaihtoehtoisesta oppimispolusta, kaikki on mahdollista. Näet myös heti, miltä sisältö näyttää käyttäjille. Mahtava työkalu!”

Ed Schouten

Projektinhallinnan asiantuntija

Pohditko, miten voisit käyttää sisällönluontityökalua arvokkaan yrityskohtaisen tiedon säilyttämiseen? Asiantuntijamme antavat sinulle mielellään virtuaalisen esittelyn.