Monipuolinen verkko-opintotarjonta

Jokaisella organisaatiolla on oma kulttuurinsa, omat työprofiilinsa ja oppimistarpeensa. Miksi pitäisi siis valita vain yksi verkkokoulutuskirjasto? Studytuben avulla voit koota kirjaston, joka palvelee täydellisesti työntekijöidesi tarpeita. Valitset sitten yhden kurssin tarjoajan tai useampia, Studytube tekee sen mahdolliseksi.

Monipuolinen opintotarjooma

Valitse oma verkkokoulutuskirjastosi

Valitse sopiva verkkokoulutuskirjasto

Miten valitset yhden verkkokoulutuskirjaston, joka vastaa kaikkiin oppimistarpeisiisi? Vastaus on: et mitenkään! Koska jokaisen organisaation oppimistarpeet ovat ainutlaatuisia, Studytube antaa sinun valita ja integroida yhden tai useampia kurssintarjoajia. Linkedinistä Academy of Brainiin (tai kenties johonkin muuhun?) – yhdessä päätämme, mitkä kurssit sopivat työntekijöillesi parhaiten.

Pohditko, miten voisit luoda monipuolisen ja osuvan oppimistarjonnan työntekijöillesi? Autamme sinua mielellämme.

Academy of Brain verkkokoulutuskirjasto

 

 

Kehitä työntekijöitäsi verkossa

Studytube right

Academy of Brain verkkokoulutuskirjasto koostuu lähes 100 verkkokurssista ja 80 mikro-opinnosta, jotka käsittelevät esimerkiksi johtajuutta, itsejohtajuutta, jaksamista, mielen hyvinvointia, innovatiivisuutta, yhteisöllisyyttä ja vuorovaikutusta. Tulevaisuuden työelämätaitokirjasto on kehitetty johdonmukaisen metodologian pohjalta. Me nimittäin uskomme, että verkko-oppimisessa ei ole pelkästään kyse tiedon siirtämisestä, vaan pohjimmiltaan käytöksen muuttamisesta. Koulutuskirjastomme avulla työntekijäsi eivät vain omaksu uutta tietoa, vaan he pystyvät myös käyttämään kyseistä tietoa heti tehtävien, reflektoinnin ja yhteisöllisen oppimisen ansiosta.

Katsaus Academy of Brain kirjastoon

Etäjohtajan roolit

Näe ihminen

Palautteen antaminen ja vastaanottaminen

Näin ratkaiset konfliktit

Korkealuokkaista opetusta huippuasiantuntijoilta

Academyofbrain-left-1

Academy of Brainin sisällöt pohjautuvat käyttäytymistieteeseen ja vuosien kokemukseen. Vahvaan akateemiseen ja käytännön osaamiseen pohjaava asiantuntijaryhmä varmistaa sisältöjen laadun. Asiantuntijaryhmäämme kuuluu pääpsykologi Ville Ojanen, professori Minna Huotilainen sekä johdon valmentaja Jarmo Manner. Optimoimme kursseja jatkuvasti, jotta ne yltävät tiukkoihin laatuvaatimuksiimme. Kirjastomme myös laajenee jatkuvasti; asiakaspalaute, tutkimuksen seuraaminen ja markkinoiden muutokset pitävät yllä kasvua. Työntekijäsi voivat siis luottaa siihen, että opintotarjontamme on aina ajankohtaista ja laadukasta.

Viesti valmentajiltamme

KOHTI TULEVAISUUTTA

“Academy of Brainin sisällöstä vastaavana psykologina olen erittäin ylpeä tästä kokonaisuudesta, joka kattaa kaikki tärkeimmät tulevaisuuden työelämätaidot. Olemme onnistuneet luomaan kokonaisuuden joka yhdistettynä työpaikoilla käytäviin yhteisiin keskusteluihin puhuttelee oppijoita, saa aikaan oppimistuloksia ja kannustaa konkreettisiin käyttäytymisen muutoksiin.”

Ville Ojanen

Pääpsykologi

TEE TÖITÄ ENERGISESTI

“On innostavaa kokea, miten helposti omaksuttava aineistomme auttaa nopeasti käyttäjäänsäja hänen työtovereitaan onnistumaan paremmin yhteisönä. Sisällöntuottajana ja yhteisöjen kehittäjänäon myös ilahduttavaa, miten helposti omaksuttavasti materiaalimme yhdistää arjen kokemukset ja vankantieteellisen pohjan. Muutamakin nopeasti omaksuttu näkökulma kursseistamme näyttäisi auttavan nopeasti ja paljonhankalissakin tilanteissa.”

Jarmo Manner

Johdon valmentaja

NEUROTIETEEN UUSIMMAT LÖYDÖKSET TYÖELÄMÄÄN

“Intohimoni on soveltaa neurotieteen uusimpia löydöksiä työelämän kehittämiseen.”

Minna Huotilainen

Aivotutkija, Helsingin yliopiston kasvatustieteen professori

Pohditko, miten voisit luoda työntekijöillesi monipuolisen ja osuvan oppimistarjonnan? Autamme sinua mielellämme.