Täysin integroitu ekosysteemi

Integroi nykyinen digitaalinen infrastruktuuri saumattomasti Studytuben oppimisalustaan.

Täysin integroitu ekosysteemi

Studytuben oppimisalustan ja organisaatiosi digitaalisen infrastruktuurin linkittäminen on erittäin helppoa. Voit järjestää työntekijöillesi pääsyn alustallemme hetkessä heidän olemassa olevien käyttäjätunnustensa kautta. Lisäksi voit ladata automaattisesti henkilötietoja ja sertifikaatteja HRM-järjestelmästäsi – ja paljon muuta.

Keskustele intergraatiotarpeistasi asiantuntijamme kanssa.

HR-järjestelmät

Hr-järjestelmät

Edistyksellinen oppimisalustamme on helppo linkittää mihin tahansa HR-järjestelmään. Olemme toteuttaneet tämän linkittämisen jo yli 250 asiakkaalle. Sinun täytyy luoda käyttäjät vain kerran. Sen jälkeen uudet työntekijät lisätään automaattisesti LMS:ään ja kutsutaan aloittamaan koulutus. Alusta seuraa reaaliaikaisesti työntekijöiden edistystä, osaamista ja sertifikaatteja.

Kertakirjautuminen

Single sign on

Saadaksesi työntekijät oppimaan, sinun kannattaa panostaa käyttökokemukseen ja poistaa mahdolliset esteet aktiiviselta oppimiselta. Kirjautuminen on yksi niistä. Käytämme kertakirjautumista (SSO). Näin työntekijöilläsi on suora pääsy omaan oppimisympäristöönsä. Tämä myös estää ei-toivotut kirjautumiset.

Intranet

Intranet

Intranet on usein organisaation sydän, jonne kootaan tärkeää tietoa yhdessä työntekijöiden kanssa. Monet asiakkaistamme julkaisevat intranetissä linkin oppimisalustallemme, ja sen lisäksi suosittelevat suosittuja kursseja tai jakavat valmennuksen suorittaneiden työntekijöiden kokemuksia. Haluatko käyttää Intranettiä innostamaan työntekijöitäsi itsensä kehittämisessä? Me Studytubella tarjoamme siihenkin oikean integraation.

Business intelligence

Business intelligence

Tärkeää yritystietoa on monesti useammissa järjestelmissä, eri osastoilla tai maantieteellisissä sijainneissa. Manuaalinen tiedonsyöttö on vanhanaikaista ja virhealtista. Studytuben ansiosta se myös pysyy menneisyydessä. Alustamme lähettää kaiken olennaisen datan suoraan BI-työkaluusi ja tarjoaa useita innovatiivisia ominaisuuksia ja pienoisohjelmia raportointiin.

Aikatauluttaminen ja kalenterikutsut

Agenda & Kalenteri

Mikään ei ole vaikeampaa kuin seurata kalenterikutsuja eri järjestelmissä. Studytuben oppimisalusta lähettää kutsut suoraan Outlookiin, Google-kalenteriin ja muihin kalenterityökaluihin. Oli kyse sitten sertifikaatin uusimisesta tai osallistumisesta valmennuskurssille, työntekijäsi pystyvät helposti seuraamaan aikataulujaan.

Sertifikaatit

Sertifikaatit

Selkeä ja hyvin organisoitu sertifikaattien hallinnointi on elintärkeää, jos organisaatiosi haluaa varmistaa lakien noudattamisen. Studytuben MySQL-integraation ansiosta jokainen sertifikaatti, jonka työntekijäsi ovat saaneet käsitellään automaattisesti tietokannassasi. Näin saat hyvän yleisnäkymän organisaatiosi tilanteesta ja lakien sekä säännösten asettamien vaatimusten noudattamisesta.

Verkkokoulutuskirjastot

Verkkokoulutuskirjastot

Jokaisella organisaatiolla on oma kulttuurinsa, työprofiilinsa ja oppimistarpeensa. Miksi siis tyytyisit yhteen verkkovalmennuskirjastoon? Studytubessa voit valita ne kurssit, jotka palvelevat organisaatiotasi. Valitset sitten yhden tai useamman verkkovalmennusten tarjoajan, me integroimme ne helposti SCORM:illa, LTI:llä, xAPI:lla tai AICC:llä.

Lue lisää verkkokoulutuskirjastoistamme

Linkki järjestelmien ja Studytuben välillä perustuu pääosin API:in. Emme kuitenkaan laske kaikkea yhden varaan, vaan linkitämme myös SFTP:n ja Connectorsin kautta. 

Käytätkö eri järjestelmää? Asiantuntijamme keskustelevat mielellään räätälöidystä integraatiosta.