TEEMME OPPIMISSTRATEGIASTASI TOTTA

Oppimisalustan käyttöönotto

Onnistunut aloitus

Hyvä alku

Studytube haluaa olla täydellinen oppimiskumppani ja taata oppimisympäristön sujuvan käyttöönoton. Implementaatiokonsulttimme auttavat sinua tekemään organisaatiosi ainutlaatuisista oppimistavoitteista totta. Räätälöimme oppimisalustamme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Vaihe 1:
Siirtymä ja aloitus

Vaihe 1: siirtymä & aloitus

Hyväksi havaittu lähestymistapamme koostuu siirtymävaiheesta ja toteutusvaiheesta. Tämän prosessin aikana implementaatiokonsulttimme on pääasiallinen yhteyshenkilösi. Siirtymävaiheessa keskustelemme tavoitteista, opintosuunnitelmasta ja alustan asetuksiin liittyvistä teknisistä ominaisuuksista. Tämän jälkeen järjestämme aloituspalaverin, jossa esittelemme tulokset projektitiimille.

Vaihe 2:
Toteutus

Vaihe 2 Toteutus & integrointi

Tervetuloa toteutusvaiheeseen! On aika tehdä strategiastasi totta. Implementaatiokonsulttimme tukee sinua kokoonpanoprosessin ajan, mukaan lukien yrityksesi visuaalisen tyylin ja perusasetusten määrittelyssä. Lisäksi autamme sinua viimeistelemään alustan teknisen rakenteen, kuten olemassa olevan datan siirtämisen ja linkittämisen (HR-) järjestelmiisi. Implementaatiokonsulttimme tekee kanssasi töitä varmistaakseen, että räätälöity kurssikirjastosi vastaa organisaatiosi tarpeita.

Tutustu integraatiomahdollisuuksiin

Vaihe 3:
Menestyminen

Kohti asiakkaan onnistumista

Onneksi olkoon! Oppimisalustasi on nyt valmis käytettäväksi. Yhdessä jatkamme organisaatiosi menestystarinan kirjoittamista. Customer Success Managerimme jatkaa neuvontaa ja tukemista, jotta sinä ja työntekijäsi saatte kaiken irti uudesta oppimisalustanne.

Lue lisää Customer Success -lähestymistavastamme

Toteutusvaiheen jälkeen Customer Success Managerimme varmistavat, että oppimisalustasi on aktiivisessa käytössä.