Ladattavat

Täältä löydät mielenkiintoisia e-kirjoja oppimisesta ja kehityksestä.

Viimeisimmät ladattavat

 • Opas onnistuneeseen perehdytykseen

  Nykyisin organisaatioissa halutaan perehdyttää uudet työntekijät asianmukaisesti. Mutta kuinka se tehdään? Tästä oppaasta opit perehdyttämisohjelman kolme pääpilaria ja viisi keskeistä menestystekijää. Lukemisen jälkeen sinulla on kaikki tarvittava onnistuneen perehdytysohjelman suunnitteluun.

 • LMS-tarkistuslista

  Vastaamalla 30 kysymykseen saat käyttöösi henkilökohtaisen LMS-tarkistuslistan, jota voit hyödyntää organisaatiollenne ja henkilöstöllenne täydellisesti sopivan oppimisalustan valinnassa.

 • Verkkokoulutukseen sijoitetun pääoman tuottoaste

  Verkko- ja hybridioppiminen tarjoavat suuria etuja. Ajattele esimerkiksi verkkokoulutuksia, jotka ovat luokkahuonekoulutuksia edullisempia. Henkilöstösi voi helposti suunnitella verkkokursseja itse. HR puolestaan voi seurata edistymistä ja johtaa oppimista datalla. Mutta miten voit osoittaa, että verkko- tai hybridikoulutukset todella ovat tuottoisampia vaihtoehtoja?

 • Miten mikro-oppimisaktiviteetti luodaan

  Henkilöstösi kohtaavat säännöllisesti onnistumistaan haittaavia ongelmia ja kysymyksiä. Etsiessään ratkaisuja kulutetaan runsaasti aikaa vastausten löytämiseen, vaikka vastaukset olisivat saatavilla organisaation sisältä. Mikro-oppiminen, eli pieniin palasiin tiivistetyt vastaukset antavat ratkaisuja näihin ongelmista nouseviin kysymyksiin. Mutta miten tehdä vaikuttavaa mikro-oppimista?

Haluatko kuulla, miten Studytube voi valmistaa organisaatiosi tulevaisuuteen?