LMS-järjestelmä: enemmän tietoa, parempi näkymä

Studytuben oppimisen hallintajärjestelmällä voit seurata, ohjata ja hallita kaikkia organisaatiosi aktiviteetteja yhdestä paikasta.

R Learning Management System-1

Pohditko, millainen LMS sopisi organisaatiollenne? Vastaamalla 30 kysymykseen saat käyttöösi henkilökohtaisen LMS-tarkistuslistan.

Tietoa pätevyyksistä ja kurssitodistuksista

Insight into qualifications and certificates-1

Koskeeko organisaatiotasi tiukka toimialan lainsäädäntö? Vai tarvitsetko pikaisesti työntekijän, jolla on tietty osaaminen uuteen tehtävään? LMS-järjestelmässämme näet yhdellä silmäyksellä, mitä pätevyyksiä työntekijöilläsi on – ja kenen täytyy uusia pakollinen kurssi.

Hallitse kaikkia kursseja

R Manage all courses

LMS-järjestelmämme antaa sinulle täyden hallinnan kurssikirjastosi kaikkiin oppimiselementteihin, samoin kuin tehtäviin ja koulutuskumppaneihin joiden kanssa teet työtä: toisin sanoen kaikkeen dataan, jota tarvitset parantaaksesi kurssien laatua ja osuvuutta ja sovittaaksesi ne yhteen työntekijöidesi, osastojesi ja koko organisaatiosi yksilöllisten oppimistarpeiden kanssa.

Automatisoi toistuvia toimintoja

Automate recurring actions-1

Automaattisten herätteiden ansiosta alustamme hoitaa toistuvia manuaalisia tehtäviä puolestasi. Perehdytyspolkujen määrääminen, muistutusten lähettäminen vanhentuvista pätevyyksistä, tuotetietämyksen virkistämistä: riittää että asetat herätteen kerran, ja voit odottaa alustan hoitavan loput.

Selkeät L&D-raportit

R Learning Management System-1

Seuranta ja kehittäminen on vaikeaa, jos mittaaminen ei onnistu – oli kyse sitten oppimiskäyrästä, kurssiarvioinneista tai kaikesta organisaatiossasi olevasta tiedosta ja sertifikaateista. Tästä syystä alustamme antaa sinulle kaiken L&D-datan ja raportit, joita tarvitset voidaksesi tarkastella ja valvoa organisaatiosi oppimista.

Pohditko, mitä hyötyjä LMS-järjestelmämme voisi tuoda organisaatiollesi? Asiantuntijamme esittelevät mielellään ratkaisumme.