Yksi paikka oppimiselle ja kehittymiselle

LXP-alustamme on aktivoiva ja käyttäjäystävällinen oppimisympäristö, jossa työntekijät voivat helposti etsiä, varata ja katsoa valmennuksia – missä ja milloin tahansa. Älyteknologiamme ansiosta alusta tekee myös ehdotuksia käyttäjän mieltymysten perusteella. Näin voit olla varma, että tarjoat työntekijöillesi yksilöidyn ja osuvan oppimiskokemuksen.

R Learning Experience Platform

Pohditko, millaisen yksilöllisen oppimiskokemuksen työntekijäsi tarvitsevat? Vastaa LMS-tarkistuslistan kysymyksiin ja saat käyttöösi yksilöllisen LMS-tarkistuslistan.

Yksilöllinen oppimiskokemus

Yksilöllinen oppimiskokemus

Me Studytubella emme usko, että yksi koko sopii kaikille. Tästä syystä LXP-alustamme on suunniteltu antamaan jokaiselle työntekijälle yksilöllinen oppimiskokemus. Hän voi esimerkiksi ilmoittaa kiinnostuksenkohteensa etukäteen, minkä jälkeen järjestelmä tekee osuvia ehdotuksia asetusten, työntekijän profiilin, hänen oppimiskäyttäytymisensä ja organisaatiossa suosittujen valmennuskurssien perusteella.

Aktivoi työntekijöitäsi oppimaan

Aktivoi työntekijöitäsi oppimaan

Kehitimme Discovery-sivun työntekijöille, jotka haluavat oppia ja tutkia aktiivisesti. Lyhyistä mikro-opinnoista kokonaisiin (verkko)kursseihin: kaikki sisältö esitetään tiettyjen hakukriteerien sekä työntekijän ja hänen työkavereidensa oppimiskäyttäytymisen perusteella.

Tee oppimisesta sosiaalista

Tee oppimisesta sosiaalista

Keskusteluja työkavereiden kanssa, vertaisarviointeja ja työntekijöiden lisäämää sisältöä: nämä ovat esimerkkejä sosiaalisesta oppimisesta, joka on mahdollista oppimisalustallamme. Työntekijät voivat myös helposti kysyä kysymyksiä keskustelufoorumilla ja seurata verkkovalmennusta yhdessä, jolloin he voivat kysyä toisiltaan kysymyksiä. Jos haluat tukea ja aktivoida muiden oppimista, voit tägätä työkaverisi ja johdattaa heidät tietyn valmennuksen äärelle.

Etsi helposti

Etsi helposti

Oikean valmennuksen löytäminen voi olla aikaa vievää työntekijöille, etenkin kun kursseja on tarjolla niin monenlaisia. Ei Studytubella! Käytimme Googlea esimerkkinä ja suunnittelimme hakutoimintomme niin, että hakutuloksesi näkyvät samalla kun kirjoitat. Tämän lisäksi järjestelmä etsii tuloksia erilaisten opintojen joukosta ja oppii muiden käyttäytyjien hakukäyttäytymisestä. Selailevatko työntekijäsi sisältöjä mieluummin itse? Etsintätyökalumme tekee tietyn verkkokurssin tai lähiopetusvalmennuksen löytämisen helpoksi.

Lue lisää verkkokoulutuskirjastostamme

Tietoa omasta kehittymisestä

Tietoa omasta kehittymisestä

LXP-alustallamme työntekijä näkee valmiiden, aktiivisten ja avoimien kurssien tilan. Työntekijä saa myös tietoa (pakollisista) pätevyyksistä ja kurssitodistuksista. Henkilökohtaisen kehittymisen näkymän avulla voit uskoa työntekijäsi oppimisen hänen omiin käsiinsä.

Täysin yrityksesi tyylin mukaisesti

Täysin yrityksesi tyylin mukaisesti

Studytuben Learning & Development Monitor 2021 osoittaa, että organisaatiot sijoittavat henkilöstön kehittämiseen myös henkilöstön säilyttämiseksi. Haluamme ottaa tämän huomioon, minkä ansiosta voit muokata LXP-alustastamme täysin oman yrityksesi tyylin näköisen. Näin voit samaan aikaan investoida työntekijöidesi tulevaisuuteen ja vahvistaa työnantajabrändiäsi.

Haluatko tietää, miltä LXP-alustamme näyttää yrityksesi tyylillä? Asiantuntijamme esittelevät sen sinulle mielellään demolla ja vastaavat kaikkiin kysymyksiisi.