Kattavin oppimisalusta

Etsitkö käyttäjäystävällistä oppimisympäristöä, jolla voit hyödyntää ja seurata kaikkia organisaatiosi sisäisiä, ulkoisia ja itsetehtyjä opintosisältöjä? Onneksi olkoon! Etsintäsi ovat viimein ohi.

The most complete learning platform

Kokonaisvaltainen oppimisalusta, jonka avulla voit antaa työntekijöillesi yksilöidyn oppimiskokemuksen, seurata kursseja, luoda opintopolkuja ja saada tietoa organisaatiosi osaamisesta. Me olemme Studytube.

LXP-alusta

Kaikki oppimiseen ja kehittymiseen liittyvä samasta

LXP-alustamme on aktivoiva ja käyttäjäystävällinen ympäristö, jossa työntekijät voivat helposti etsiä, varata ja seurata valmennuksia – mistä ja milloin tahansa. Älyteknologiamme ansiosta alusta tekee myös ehdotuksia käyttäjän mieltymysten perusteella. Näin voit olla varma, että tarjoat työntekijöillesi yksilöidyn ja osuvan oppimiskokemuksen.

Lue lisää LXP-alustastamme

LMS-järjestelmä

LMS takaa kattavan näkymän oppimiseen

Studytuben LMS-järjestelmällä voit seurata, ohjata ja hallita kaikkia organisaatiosi oppimisaktiviteetteja yhdestä paikasta.

Lue lisää LMS-järjestelmästämme

Verkkokurssit

Monipuolinen verkko-opintotarjonta

Jokaisella organisaatiolla on oma kulttuurinsa, omat työprofiilinsa ja oppimistarpeensa. Miksi sinun pitäisi siis valita vain yksi verkkovalmennuskirjasto? Studytuben avulla voit koota kirjaston, joka palvelee työntekijöitäsi parhaiten. Valitset sitten yhden tai useamman tarjoajan, me teemme sen mahdolliseksi.

Lue lisää verkkokurssikirjastostamme

Luo omaa oppimissisältöä

Kehitä organisaatiokohtaista oppimistarjonta

Sisällönluontityökalullamme voit helposti luoda ainutlaatuista oppimissisältöä. Kaikki on mahdollista kattavista perehdytysohjelmista lyhyisiin ohjevideoihin. Onko organisaatiollasi jo omaa verkko-opetusta? Voit lisätä ne helposti alustalle.

Lue lisää sisällönluontityökalustamme

Haluatko tietää alustamme hyödyistä?Asiantuntijamme kertovat sinulle mielellään lisää.