Kehittyminen etusijalla

ENG Employee engagement

Enemmän innostusta ja motivaatiota

Opiskelun aloittamisen edellä on aina joku tehtävä, joka tulisi saada alta pois. HR-ammattilaiset ja työntekijät ovat samaa mieltä: päivittäiset työvastuut ovat suurin este oppimiselle ja kehittymiselle. Ei huolta, meillä on sinulle ratkaisu. 

Luo helposti valmennuksia ja opintopolkuja, joita työntekijät seuraavat innokkaasti ja suorittavat onnistuneesti. Missä ja milloin tahansa, he haluavatkaan oppia. Linjaa oppimissisällöt, metodit ja formaatit työntekijöittesi oppimismieltymysten ja tavoitteiden mukaisiksi.

ENG Hogere motivatie, meer engagement

Korkeampi motivaatio, enemmän aktiivisuutta

Yhdistä sisäinen ja ulkoinen tieto saumattomasti samaan linjaan tarvittavien kompetenssien, taitojen ja tietämyksen kanssa. Luo omia valmennuksia, hanki valmennuksia huippuvalmentajilta tai hyödynnä valmiiden kirjastojen sisältöjä.

 

 

 

 

ENG Een activatie toolkit die werkt (1)

Aktivoinnin työkalupakki, joka oikeasti toimii

A perfect learning program alone is not enough. Utilize our activation toolkit to engage employees in their development. Packed with tips on internal campaigns, appointing knowledge ambassadors, and aligning seamlessly with your organization's performance cycle.

Täydellinen valmennusohjelma ei ole itsessään riittävä. Hyödynnä aktivoinnin työkalupakkiamme osallistaaksesi työntekijäsi heidän omaan kehittymiseensä. Työkalupakki on täynnä ohjeita sisäisiin kampanjoihin, tietolähettiläiden nimeämiseen ja yhdenmukaistamiseen organisaationne suoritussyklin kanssa.

ENG Grip op voortgang en resultaat

Kontrolli edistymisestä ja tuloksista

Thanks to handy reports, you'll have a clear overview of the number of trainings viewed, started, and completed. Our specialists are ready to provide strategic advice and assist you with effective communication. Easily and swiftly adjust trainings, taking learning and development to new heights.

Raporttien avulla saat selkeän näkymän katsottuihin, aloitettuihin ja suoritettuihin valmennuksiin. Asiantuntijamme ovat valmiina antamaan strategisia neuvoja ja apua tehokkaaseen viestintään. Tiedon perusteella muokkaat helposti ja nopeasti valmennuksia, vieden valmennukset aivan uudelle tasolle.

ENG Bespaar tijd, bijna automatisch

Säästä aikaa, lähes vaivattomasti

Studytuben älykäs automaatio säästää sinulta aikaa. Lähetä automaattisia sähköposteja personoitujen valmennusehdotusten kera, muistutuksia keskeneräisistä valmennuksista ja palautekyselyjä. Aseta automaation ehdot kerran ja kaikki juoksee automaattisesti siitä eteenpäin.

Selvitä henkilöstön aktivoinnin ROI

ROI module (1)
“

Kiitos automaattisten triggereiden, työntekijät löytävät tiensä akatemiaan helpommin. Jos tiedät, että valmennus on räätälöity sinulle, klikkaat perille nopeammin.

peter dirks

Peter Dirks

HR Project Manager & Product Owner, Bol.com

Kaikki yrityksessämme, käsityöläisestä toimistoväkeen, käyttävät Studytubea, sillä voit oppia siellä milloin ja missä tahansa.

Danny Buma

Manager Learning & Development, Van Wijnen

“

Alle kuudessa kuukaudessa 90 % henkilöstöstämme on kirjautunut Vink Bouw Akatemiaan. Kiitos Studytuben etenemme suurin loikkauksin kohti todellista oppivaa organisaatiota.

Immerzeel,_Patrick_2021_-_28de80_-_9b8c54a0fe708ab21a871eb7638a9c5b2921907d

Patrick Immerzeel

Director of Realization, Vink Bouw

Ratkaisut

Pätevyydet

Compliance (1)

Pätevyydet

Mieluummin varman päälle. Löydä kaikki mitä tarvitset vaatimustenmukaisuuden (compliance) tehokkaaseen toteutukseen.

Työnkulun automatisointi

Automatische werkstromen (1)

Työnkulun automatisointi

Automatisoi manuaaliset ja toistuvat prosessit käden käänteessä. Säästä aikaa ja vältä virheet vaivattomasti. 

Tiedon jakaminen

Kennisdeling en  - borging (1)

Tiedon jakaminen

Fasilitoi organisaation laajuinen nopea pääsy olennaisen tiedon pariin.

Perehdyttäminen

Onboarding (1)

Perehdyttäminen

Saata personoitujen opintopolkujen avulla uudet tulokkaat polulle kohti työtänsä ja mahdollista työnteko ylpeydellä, innolla ja tuottavalla otteella. 

Henkilöstön kehittäminen

Medewerkersontwikkeling (2)

Henkilöstön kehittäminen

Anna työntekijöillesi näkymä tulevaisuuden rooleihin, taitoihin ja haluttuun tietämystasoon. Pidä henkilöstösi ajan tasalla, suuntautuneena tulevaisuuteen ja kestävästi työllistettävänä.

Työntekijöiden sitouttaminen

Medewerkersbetrokkenheid (1)

Työntekijöiden sitouttaminen

Anna työntekijöillesi mahdollisuus oppia milloin ja missä tahansa. Poista oppimisen esteitä ja pidä heidät motivoituneina ja sitoutuneina innostavaan oppimissisältöön.

Tapahtumien hallinta

Organiseer  trainingen (1)

Tapahtumien hallinta

Vapauta aikaasi automaattisella valmennusten kohdistamisella, muistutuksilla, edistymistä koskevilla päivityksillä ja palautekyselyillä. Saa enemmän aikaan pienemmällä vaivalla.

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Eigenaarschap  persoonlijke ontwikkeling (1)

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Tue työntekijöidesi itsevarmuutta antamalla heille mahdollisuus hallita heidän omaa kehittymistään.

Show more Show less