Automatisoi. Säästä aikaa, vältä virheet.

ENG Workflow automation (1)

Työnkulkusi autopilotti

Huimat 50 % kaikista oppimisen ja kehittymisen prosesseista ovat aikaa vieviä, virheherkkiä ja tarpeettoman monimutkaisia. Tähän tulee muutos!

Studytuben automatisoitujen triggerien avulla voit sanoa heippa aikaa vieville manuaalisille tehtäville. Automatisoi opintopolkujen kohdistaminen tai muistutusten lähettäminen. Työskentele nopeammin ja tehokkaammin, vapauttaen aikaa asioihin joilla on oikeasti merkitystä.

ENG Voorkom fouten

Vältä virheet

Toistuvat manuaaliset tehtävät johtavat usein virheisiin, kuten valmennusten ajoittaminen väärin tai turhat muistutukset jo suorittaneille henkilöille. Onneksi tähän on ratkaisu: automaattiset triggerit. Asetat triggerin vain kerran, jonka jälkeen automatisointi huolehtii tehtävistä puolestasi. Ei enää häslinkiä oppimisen hallinnassa!

Eenvoudige koppeling met je favoriete tools

Helpot integraatiot suosikkityökaluihisi

Säästä vielä enemmän aikaa standardi-integraatioilla. Synkronoi vaivattomasti avain HR-järjestelmien, BI-järjestelmien, single-sign on -kirjautumisen, sisällöntarjoajien ja muiden kanssa muutamalla klikkauksella.

ENG Maak impact waar het telt

Vaikuttavuutta siellä missä sillä on merkitystä

Manuaaliset tehtävät kuten sertifikaattisuorituksista muistuttaminen ovat aikaa vieviä ja virheherkkiä toimenpiteitä. Automatisoimalla nämä prosessit saat vapautettua merkittävästi aikaa. Aikaa, jonka voit kohdistaa sille millä on oikeasti vaikutusta: ihmisillä. 

Selvitä työnkulun automatisoinnin ROI

ROI module (1)

Kiitos Studytuben, valmennusohjelmiin ilmoittautuminen ei ole enää manuaalista, vaan joko täysin automatisoitua tai työntekijöiden itsensä tekemää. Kurssihallinnasta vastaavilla on nykyään valvova rooli ja enemmän aikaa olennaisille tehtäville.

Schermafbeelding 2023-05-24 om 10.36.17-1

Mara Oele

Cluster Manager of Education and Training, Kibeo

“

Arvioinnin mahdollistavat ominaisuudet ovat erittäin tärkeitä minulle. Voit luoda arviointilomakkeen ja automatisoida sen toimittamisen koko henkilöstölle. Kollegoiden arvioinnit auttavat myös luomaan innostusta muiden joukossa.

Manon van der Lely

Manon van der Lely

Manager HR Development, a.s.r.

“

Automaatio triggereillä voit kohdistaa valmennuksia tai opintopolkuja henkilöstöllesi. Tämä tarkoittaa sitä, että milloin heillä on uusi rooli, he liittyvät uuteen tiimiin tai aloittavat uuden työn, saavat he välittömästi heille olennaisimmat valmennukset.

peter dirks

Peter Dirks

HR Project Manager & Product Owner, bol.com

Ratkaisut

Pätevyydet

Compliance (1)

Pätevyydet

Mieluummin varman päälle. Löydä kaikki mitä tarvitset vaatimustenmukaisuuden (compliance) tehokkaaseen toteutukseen.

Työnkulun automatisointi

Automatische werkstromen (1)

Työnkulun automatisointi

Automatisoi manuaaliset ja toistuvat prosessit käden käänteessä. Säästä aikaa ja vältä virheitä vaivattomasti. 

Tiedon jakaminen

Kennisdeling en  - borging (1)

Tiedon jakaminen

Fasilitoi organisaation laajuinen nopea pääsy olennaisen tiedon pariin.

Perehdyttäminen

Onboarding (1)

Perehdyttäminen

Saata personoitujen opintopolkujen avulla uudet tulokkaat polulle kohti työtänsä ja mahdollista työnteko ylpeydellä, innolla ja tuottavalla otteella.

Henkilöstön kehittäminen

Medewerkersontwikkeling (2)

Henkilöstön kehittäminen

Anna työntekijöillesi näkymä tulevaisuuden rooleihin, taitoihin ja haluttuun tietämystasoon. Pidä henkilöstösi ajan tasalla, suuntautuneena tulevaisuuteen ja kestävästi työllistettävänä.

Työntekijöiden sitouttaminen

Medewerkersbetrokkenheid (1)

Työntekijöiden sitouttaminen

Anna työntekijöillesi mahdollisuus oppia milloin ja missä tahansa. Poista oppimisen esteitä ja pidä heidät motivoituneina ja sitoutuneina innostavaan oppimissisältöön.

Tapahtumien hallinta

Organiseer  trainingen (1)

Tapahtumien hallinta

Vapauta aikaasi automaattisella valmennusten kohdistamisella, muistutuksilla, edistymistä koskevilla päivityksillä ja palautekyselyillä. Saa enemmän aikaan pienemmällä vaivalla.

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Eigenaarschap  persoonlijke ontwikkeling (1)

Vastuu henkilökohtaisesta kehittymisestä

Tue työntekijöidesi itsevarmuutta antamalla heille mahdollisuus hallita heidän omaa kehittymistään.

Show more Show less