Palvelut

Tähtäämme yhdessä menestykseen

Me Studytubella haluamme, että organisaatiosi ja työntekijäsi saavuttavat täyden potentiaalinsa. Tuemme sinua niin aktiivisena oppimiskumppanina käyttöönottoprosessin jokaisessa vaiheessa, kuin alustallamme henkilöstösi kehittämisen jokaisessa vaiheessa. Rakennamme näin oppimiskulttuuria. Yhdessä.

Käyttöönotto

Mia-m

Studytube haluaa olla täydellinen opintokumppani sinulle ja taata oppimisympäristön sujuvan käyttöönoton. Käyttöönottokonsulttimme auttavat sinua tekemään organisaatiosi ainutlaatuiset oppimistavoitteet todeksi. Räätälöimme oppimisalustamme toiveidesi ja tarpeidesi mukaisesti.

Lue lisää Studytuben käyttöönotosta

Menestysvaihe

Matthijs-m

Käyttöönottoprosessia seuraa menestysvaihe, jonka aikana pääset tekemään töitä oppimisalustamme kanssa. Yhdessä Customer Success Managerisi kanssa yhdistätte oppimistavoitteesi ja toiminnot menestysreseptiksi. Näin saat oppimisalustastamme eniten irti organisaatiosi strategisten (oppimis-) tavoitteiden mukaisesti.

Lue lisää Customer Success -lähestymistavastamme

Luotettava helpdesk

Jelle-m

Sinä ja työntekijäsi voitte ottaa yhteyttä meihin ja kysyä meiltä kysymyksiä ja teknistä apua sekä Studytuben oppimisalustan käyttöönoton aikana että sen jälkeen.

Lue lisää asiakaspalvelustamme

Integraatiot

Integraatiot

Studytuben oppimisalustan ja organisaatiosi digitaalisen infrastruktuurin linkittäminen on erittäin helppoa. Voit järjestää työntekijöillesi pääsyn alustallemme hetkessä heidän olemassa olevien käyttäjätunnustensa kautta. Lisäksi voit ladata automaattisesti henkilötietoja ja sertifikaatteja HRM-järjestelmästäsi linkin kautta – ja paljon muuta.

Katso kaikki mahdollisuudet

Haluatko tietää, miten voimme auttaa organisaatiotasi? Vastaamme mielellämme kysymyksiisi.