Nosta oppimisen vaikuttavuutta

Header visual-1

Askel askeleelta kohti oppivaa kulttuuria

Säästä aikaa, saa ote oppimisen edistymisestä ja rakenna oppivaa kulttuuria. Siivilöi turhat pois raporteista ja hyödynnä oppimiskumppanien osaaminen. Saa uudelleen ote omasta työstäsi. 

ENG De juiste inzichten wanneer jij dat wilt

Oikeat oivallukset oikeaan aikaan

Saa kattava kokonaiskuva suoritetuista sertifikaateista, tutki organisaation osaamisen tasoa ja oivalla mitä tulisi kehittää. Hyödynnä oikeat tiedot oikeaan aikaan ja tee tietoon pohjautuvia päätöksiä – elintärkeistä budjettia koskevista valinnoista urapolkujen laatimiseen. Kaikki samassa ympäristössä, aina selkeässä järjestyksessä ja helposti saatavilla.

ENG Soepel budgetbeheer en goedkeuringsproces zonder gedoe

Esihenkilöiden kattava näkymä tiimin oppimiseen

Mahdollista esihenkilöillesi kattava näkymä tiimin osaamisen kehittämiseen. Vaivaton ja reaaliaikainen dashboard mahdollistaa tiimin osaamisen johtamisen datan pohjalta. Mahdollista tehokas tiimitason kehittäminen.

ENG Leer van andere L&D professionals zoals jij

Oppimiskumppanit tukenasi

Suomen markkinoilla kumppaninanne on sekä Studytube että Academy of Brain. Saatte kahden talon osaamisen käyttöönne ja pääsette hyödyntämään henkilöstön kehittämisessä usean markkinan tietotaidon henkilöstön aktivoinnista oppimismuotoiluun. Saat käyttöösi asiakastuen, määritetyn customer success henkilön ja laajat oppimisresurssit.

Innovatiivinen oppimiskumppanimme Studytube, auttaa meitä saamaan kontrollin omasta oppimismaisemastamme. Tämä johtaa kustannussäästöihin, selkeisiin tuloksiin ja parempaan palveluiden toimittamiseen.

Geesje Leijenaar Headshot

Geesje Leijenaar

Manager Learning & Development at Manpower

Studytuben kanssa voimme helposti yhdistää datan oppimisympäristöstä ja HR-järjestelmästä. Tämä sisältää datan mm. opinto-ohjelmien jälkeisistä kehityspoluista kohti johtotehtäviä.

leanne pantjes_CZ

Leanne Pantjes

Digital Learning & Development Advisor at CZ

Miten pitää yllä selkeä ote tuloksista?

Uniikeilla hyödyillä kohti parempaa kontrollia.

Sisäiset oivallukset

Medewerkersbetrokkenheid (1)

Sisäiset oivallukset

Kaikki avainoivallukset ja raportit samasta paikkaa. Välitön näkymä budjetteihin ja oppimisen edistymiseen, niin yksilö- kuin tiimitasolla. Tee oppimisesta ja kehittymisestä organisaationne arvokas vahvuus.

 

Ulkoiset oivallukset ja raportit

Automatische werkstromen (1)

Ulkoiset oivallukset ja raportit

Pääsette hyödyntämään henkilöstön kehittämisessä laajan tietotaidon henkilöstön aktivoinnista oppimismuotoiluun. Customer success asiantuntijamme lisäävät vaikuttavuuttasi sinulle räätälöityjen raporttien, oivallusten ja oppien muodossa.

 
Show more Show less

Mikä erottaa meidät muista?

  • Maksimoi työntekijöittesi kehittämiseen käytettävä aika

    Organisoi oppiminen ja kehittyminen fiksuksi sekä tehokkaaksi oppimisalustamme avulla.

  • Johdata työntekijäsi aktiivisiksi itsensä kehittäjiksi

    Aktivoi henkilöstöäsi. Täydellisestä perehdytysprosessista haastavaan kehityspolkuun.